Sport

Edzője után újabb sztárja hagyja el a Telekom Veszprémet

Pár nappal azt követően, hogy a Telekom Veszprém elbocsájtotta edzőjét, a svéd Ljubomir Vranjest, tovább folytatja az átalakítást. Ezúttal olimpiai és háromszoros világbajnok francia balátlövőjét, William Accambrayt adta kölcsön a szlovén RK Celjének.

A hírt a magyar egyesület honlapja közölte pénteken. A közlemény szerint a 30 éves játékos kölcsönadása a mostani idény végéig szól.

Egri Viktor: sokadik veszprémi „lépéshiba”
Nem pusztán Ljubomir Vranjes edző bukott meg a Telekom Veszprém kéziseinél, hanem annál sokkal több történt hétfőn. Helyzetértékelés.

Accambray tavaly nyáron érkezett Veszprémbe, és három évre szóló szerződést írt alá. Eddig csupán 38 góllal tudta segíteni csapatát, mert decemberben, a Tatabánya elleni idegenbeli mérkőzésen elszakadt az Achilles-ína, így ki kellett hagynia a szezon hátralévő részét.

Az új idényre felépült, és bár a Bajnokok Ligájában nem számított rá a szakmai stáb, mind a négy bajnoki mérkőzésen pályára lépett. A BL csoportkörének negyedik fordulójában a Celje éppen a MOL-Pick Szeged vendége lesz szombaton délután. Azt egyelőre nem közölték, hogy Accambray már a magyar bajnoki címvédő ellen pályára léphet-e új együttese színeiben.

Időközben egy kézilabda szaklap azt is megszellőztette, hogy Vranjes a válogatott kispadján sem folytatja, de a szövetségnek már van jelöltje az utódra.

Nagy visszatérő lehet Ljubomir Vranjes utódja
Ha hihetni lehet a nemzetközi kézilabda szaklapok információjának, a Telekom Veszprémet BL-döntőbe vezető spanyol edző válthatja Ljubomir Vranjest a válogatott kispadján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik