Sport

Varga Dénes visszatér a válogatottba

Kedd délután bejelentette a Ferencváros hivatalos honlapján, hogy ismét a magyar pólóválogatott tagja lesz Varga Dénes. A Fradi csapatkapitánya tagja volt egy évvel ezelőtt, a hazai rendezésű világbajnokságon ezüstérmes csapatnak, majd bejelentette, hgoy ideiglenesen befejezi a szereplést a válogatottban.

A 31 éves pólós délutáni közleményében tette világossá, hogy ismét a nemezeti csapat rendelkezésére áll.

A riói olimpia után kimerültnek éreztem magam, ezért szerettem volna egy nyarat a feltöltődésre és a családomra szánni. A 2017-es hazai világbajnokságot semmiképpen sem akartam kihagyni és bár a döntőt végül elvesztettük, egy percig sem bántam meg, hogy eltoltam egy évvel a pihenést. Köszönöm ezúton is a lehetőséget, és újra a legjobb tudásom szerint állok a magyar válogatott rendelkezésére.

Mindez azért is érdekes, mert Märcz Tamás szövetségi kapitány úgy nyilatkozott nekünk szeptemberben, hogy ha egyszer elutasítja a meghívót Varga, vagy Hárai Balázs, akkor végleg elfelejti őket a válogatottnál.

Eddig sem könyörögtem senkinek, ezután sem fogok, hogy bejöjjön a válogatottba, azzal dolgoztam, akik szívesen jöttek. Az olimpiához közeledvén, viszont ha valaki nem jön be a következő hívásomra, azzal már nem számolok ebben az olimpiai ciklusban.

– fogalmazott a kapitány.

Vízilabda: Märcz Tamás fényt lát az alagút végén
Az elmúlt fél évben teljességgel szokatlan hullámvasutazást mutatott be a magyar vízilabda válogatott. Kérdés, mi az eredményingadozás oka, melyik a válogatott igazi arca? Interjú.

Varga Dénesnek pedig a jelek szerint nem is kell könyörögni, jön magától is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik