Sport

Serena Williams új ellensége egy férfi teniszezőt is figyelmeztetett ütőtörésért

A Horvátország-Egyesült Államok Davis Kupa-elödöntőt az a Carlos Ramos székbíró vezeti, aki nemrég még a US Open női döntőjében lett világhírű Serena Williams kirohanása után. Zanzásítva az történt, hogy az amerikait kétszer is megintette – egyszer az edzője, egyszer ütőtörés miatt –a spanyol, így egy játékot bukott.

Williams akkor nagyon csúnyán beleszállt a bíróba, fenyegetni kezdte, hogy ne merje őt senki csalónak nevezni, sőt még azt a szexista-kártyát is előhozta, mondván egy anya, és amúgy is, a férfiakat nem szokták megbüntetni.

A meglepetésnél csak a balhé volt nagyobb a US Open női döntőjében
Először nyert japán játékos GS-tornát, de mindenki arról beszél, hogy Serena Williamset keményen megbüntették a kirohanásai miatt.

A döntő után Williams nem csitult, a fél világ mellé, a másik Ramos mellé állt. A Davis Kupa-meccsen aztán a székbíró csattanós választ adott, amikor ütőtörésért megintette Marin Cilicet is, a férfi mezőny egyik legjobbját.

Cilic nem reklamált, tudta, jár a figyelmeztetés, és ezt az amúgy vesztes meccs után is higgadtan magyarázta el az újságíróknak.

Általában ha ütőt törsz, figyelmeztetésben részesülsz.

mondta a 2014-es US Open-győztes horvát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik