Sport

Hosszú Katinka: Szeretném megmutatni, nem lehet leírni

Háromszoros olimpiai bajnokunk vasárnap, a Hungaroringen mondta el, mit vár magától az Európa-bajnokságon. Katinkát a Blikk újságírója kapta el egy-két kérdés erejéig és ugyan a magánéletéről csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy nehéz időszakon van túl, de a körülményekhez képest jól érzi magát, ugyanakkor azt maga sem tudja megmondani, mire számíthatnak tőle a szurkolók az augusztus 3-án kezdődő glasgow-i úszó-Európa-bajnokságon.

Hosszú a formáját illetően elárulta, az edzéseken voltak biztató időeredményei, de tisztában van vele, van még hova javulnia.

Megígérhetem, mindent kiadok magamból, és a lehető legjobb eredményt akarom elérni. Én nem az a sportoló vagyok, aki csak úgy odaáll a rajtkőhöz és várja a startjelet, hogy lesz, ami lesz. Nem! Én mindig motivált vagyok, és a lehető legtöbbet akarom kihozni magamból! Szeretném megmutatni, nem lehet leírni Hosszú Katinkát!

– fogalmazott Katinka.

Ami biztató, már kezd tisztulni az a tanácstalanság, ami tíz nappal az Eb előtt még Hosszú Katinka indulása körül látszott. A jelek szerint tényleg úgy lesz, ahogy korábban megírtuk, a bajnoknő három számban áll rajthoz: 100, 200 hátat és a 200 vegyest tartja meg.

Teljes a tanácstalanság Hosszú Katinka körül
Kilenc nappal a Glasgow-i úszó Európa-bajnokság előtt továbbra sem tiszta, hogy indul-e a háromszoros olimpiai bajnok a versenyen?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik