Sport

Milák Kristóf kapott is valamit, meg nem is

A Magyar Olimpiai Bizottság 15 Toyotát adott át a legjobb magyar sportolóknak, míg a Magyar Úszó Szövetség 20 Audival járult hozzá a válogatottak felkészüléséhez.

A MOB eseményén a tokiói olimpiára készülő sportolók közül Gyurátz Réka és Halász Bence (atlétika), Lőrincz Viktor és Barka Emese (birkózás), Gercsák Szabina és Cirjenics Miklós (judo), Lucz Dóra és Molnár Péter (kajak-kenu), Kasza Róbert (öttusa), valamint Kardos Botond (torna) vehette át a környezetbarát hibrid elektromos Toyota C-HR-t.

Az úszók Audi 3-ast kaptak. Wladár Sándor, a szövetség elnöke kiemelte:

a magyar sport történetében igen kevés példa van, hogy a támogatás keretében kapott autókat egytől egyig a sportolóinknak adjuk, a szövetség egyet sem tart meg magának.

Így jutott autóhoz Kapás Boglárka, Kenderesi Tamás, Verrasztó Dávid, Kozma Dominik, Németh Nándor, Bohus Richárd, Bernek Péter, Verrasztó Evelyn, Szilágyi Liliána, Burián Katalin, Telegdy Ádám, Horváth Dávid, Balog Gábor, Rasovszky Kristóf, Olasz Anna, Holló Balázs, Lakatos Dávid és Novoszáth Melinda. Ők már legálisan vezethetik az autót, míg Milák Kristófnak és Késely Ajnának még meg kell szerezniük a jogosítvány.

Így hhhoz, hogy az egyik legtehetségesebb magyar férfi, illetve női úszó élvezhesse ajándékát, még van egy kis feladatuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik