Sport

Kész átverés show, ami Hosszú Katinka körül zajlik

A francia edző hasát fogta a nevetéstől amikor meghallotta, hogy hírbe hozták háromszoros olimpiai bajnokunkkal.

Lehet itt téli olimpia, vagy elkezdődhet a BL egyenes kieséses szakasza, ettől még hónapok óta Hosszú Katinka tematizálja a magyar sportsajtót. A Blikk legfrissebb, mai híre szerint beadta a válókeresetet, a Bors egy nappal korábbi állítás szerint megtalálta új edzőjét.

Nagy riválisa edzőjével folytathatja Hosszú Katinka
A hétvégén Kecskeméten tűnt fel egy versenyen Hosszú Katinka, aki akkor azt mondta, már körvonalazódik, hogy ki lesz az edzője. A Bors most ennél

A bulvárlap állítása azt követően futott körbe az ország összes sportlapján, hogy Hosszú Katinka egy kecskeméti fellépésén azt nyilatkozta, körvonalazódik, kivel folytatja a jövőben a munkát.

A magyaridok.hu csekkolta a Bors állításának valóságtartalmát, és kiderült, kamu az egész. Az alfa hír kapcsán sejteni lehetett; elég irreális verzió, hogy a Hosszú Katinkától a 400 vegyes rövidpályás világcsúcsát elragadó spanyol klasszis, Mireia Belmonte edzője otthagyja tanítványát pont a legnagyobb rivális kedvéért.

Vergnoux lesz Hosszú edzője? Nahát, erről semmit sem tudtam, és meg lennék lepve, ha igaz lenne. Freddel 2020. december 31-ig érvényes szerződése van szövetségünknek, és az edző jelenleg is a Sierra Nevada-i magaslati edzőtáborban irányítja Mireia edzéseit. Való igaz, tavaly decemberben szóba került, hogy visszamenne Franciaországba, de ebből nem lett semmi

– árulta el Rodrigo Gil-Sabio, a spanyol úszószövetség sajtófőnöke, amikor a Magyar Idők munkatársa, Ch. Gáll András felhívta telefonon és szembesítette a Magyarországon terjedő hírrel.

Még szerencse, hogy a győri úszók éppen Sierra Nevadában edzőtáboroznak, így még inkább rövidre lehetett zárni a találgatást.

Itt áll mellettem Fred, az előbb kérdeztem tőle, mit szól hozzá, hogy ő lesz Hosszú edzője. A hasát fogta a nevetéstől, és visszakérdezett, hogy mi ez, talán újévi tréfa?

– mondta a lap érdeklődésére a Győr egyik magyar trénere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik