Sport

Super Bowl: lezárták a turistaparadicsomot

super bowl (super bowl, )
super bowl (super bowl, )

New York lázasan készülődik az amerikaifutball-döntőre, a vasárnapi 48. Super Bowlra. A Times Square-t és környékét, a turisták paradicsomát hétfőig teljesen lezárták.

Most állítják fel a 12 méter magas, római 48-as neonfényeit, és azokat a helyszíneket, ahol a Seattle-i és denveri csapat rajongói a nagy rangadó előtt személyesen is autogramot kérhetnek kedvenc játékosaiktól. A legolcsóbb jegy csaknem 280 ezer, a legdrágább több mint másfél millió forintba kerül.

Az amerikaifutball-döntő idén is az egyik legnézettebb amerikai adás lesz. Tavaly több mint 100 millió nézője volt. A Super Bowllal egyidejűleg rendezik meg a Puppy Bowlt, ahol az eredetihez hasonló versenyszabályok alapján kutyák és macskák kergetik a labdát, madarak játsszák a mazsoretteket. Németh Árpád összeállítása.

A Denver Broncos esélyesebb a sikerre, hiszen Peyton Manning vezetésével szinte minden rekordot megdöntött a támadóegység. De a Seattle Seahawks sem esélytelenül vonul majd ki a gyepre: bár Russel Wilsonnak és elkapóinak össze kell szedniük magukat, a seattle-i gárda legfőbb fegyvere a védelme, így ha Richard Shermanék jó napot fognak ki, megszerezhetik a klub történetének első bajnoki címét.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Olvasói sztorik