Sport

Mongoliában állna helyt a magyar pilóta

Dakar (Dakar)
Dakar (Dakar)

A MAGNUM TEAM dr. Jutasi Györggyel, dr. Csatári Györgyi navigátorral és Jutasi Bálint pilótával rendszeresen részt vesz a hazai amatőr GPS pontkereső versenyeken. Több hosszabb túrán is részt vettek már, idén az Asia Race-n próbálnak szerencsét.

“A Budapest – Bamakó Rallyn kétszer is indultunk. Részt vettünk a Kaukázus Rallyn 2010-ben, a Budapest – Nordkapp
túrán 2011-ben, és a Saharun – Tunézia futamán 2013-ban. Mindenhol fantasztikus élményekben volt részünk és kitűnő baráti társaságban tölthettük el az időt” – nyilatkozott dr. Jutasi György.

Fotó: dr. Jutasi György

Jutasiék három éve tervezték, hogy elindulnak az Asia Race-n, és aminek külön örülnek, hogy idén eljuthatnak Mongóliába is.

“Verseny kategóriában neveztünk, és tudjuk, hogy ez komoly kihívást jelent mindannyiunk számára, de reméljük, hogy az elmúlt nyolc év tapasztalatait kamatoztatni tudjuk és tisztességgel helytállunk majd ezen a komoly erőpróbán. Nem a helyezéseket tekintjük elsődleges célnak, többre tartjuk a versenyzés örömét, a küzdés élményét, a helytállást, a nehéz helyzetek megoldását és a kreativitást” – folytatta a versenyző.

Dr. Jutasi György végezetül hozzátette, az Asia Race-től nemes és tisztességes versenyt, életre szóló élményeket, és nem utolsó sorban új barátságokat várnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik