Sport

Búcsúztak a magyarok a londoni főversenyről

póker (póker, )
póker (póker, )

Sajnos nem termett babér a magyar zsugásoknak az EPT London főversenyén, mind a négyen távozni kényszerültek a második játéknapon.

Az egyeneses kieséses szakasszal folytatódott az European Poker Tour London főversenye. A második napon Tóth Béla, Tóth Richárd, Purak Zoltán és Juhász Benjámin is távozni kényszerült, így már biztosan nem magyar bajnoki cím születik – írja a Poker.hu.

Négy magyar zsugás várta az osztást az EPT London 5250 eurós főversenyének második napján. Juhász Benjámin és Tóth Béla kedvező helyzetben, míg Purak Zoltán és a Team PokerStars Pro Tóth Richárd kevés zsetonnal a kiesés elkerüléséért szállt harcba.

Sajnos nem csak hogy utóbbi kettőnek nem sikerült elkerülni ezt, de végül Juhász és a másik Tóth is búcsúzni kényszerült, így eldőlt, hogy nem Londonban lesz meg az első magyar EPT bajnoki cím.

A nap végére 107-en maradtak, akik a 87 fizetős hely megszerzéséért folytathatják majd a küzdelmeket. Az élre a román Tudor Purice állt, akit szintén nem túl ismert kártyások, a dán Yngve Steen és a francia Ludovic Geilich követik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik