Sport

Mayer visszatért

Mayer Szabina a Váci NKSE beállósa újra edzésbe állt kéztörése után, ám nem klubjában, hanem már a Fehérvár KC csapatában.

Mayer Szabina öt esztendővel ezelőtt, a 2007/08-as szezonban egy évig már játszott Fehérváron, akkor 27 meccsen 84 gólt szerzett nagyjából három hete dőlt el, hogy a fehérvári csapathoz igazol. A játékos az eltelt évek alatt szerepelt anyaegyesületében, a Győri Audi ETO KC gárdájában, de megfordult Veszprémben, és legutóbb Vácott is. A játékos március elején szenvedett kéztörése után ismét edzésbe állt, és információink szerint már megegyezett a klubbal.

Az FKC tagjai a Kiskunhalas NKSE elleni utolsó bajnokit követően rövid, tíznapos szünet kaptak Pal Oldrup Jensen vezetőedzőtől. Pünkösdhétfő után azonban újra munkába álltak, és közel négyhetes, intenzív felkészülésbe kezdtek, már a következő szezon jegyében. Ez ugyan némileg szokatlan, de Jensen egyértelműen a jövő feladatait tartja szem előtt, így azoknak a játékosoknak, akik távoztak nem volt kötelező a részvétel, ám Lelkes Noémi, Triscsuk Krisztina, valamint Szikora Melinda számára lehetőséget biztosított a norvég szakember, míg a Budaörs csapatába igazolt Németh Nóra, és Zsigmond Vivien már új együttesével készül.

Az újak közöl a már említett Mayeren kívül Hajduch Csenge még Békéscsabán tartózkodik, és edz. Kiss Éva is később érkezik, őt szerződése lejártáig nem engedte el a Siófok.

Az új idényre egyébként július 15-én indul a fehérváriak felkészülése hivatalosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik