Sport

Siti Eszter folytatja

A Fehérvár KC legrutinosabb játékosa már a szombati megyei rangadóra hangol, de bíztató hírrel is szolgált jövőjével kapcsolatban.

Bár a Siti Eszter 2009-ben ben visszavonult az aktív kézilabdázástól, ám a szurkolók nagy örömére 2012 nyarán a székesfehérvári csapat irányítójaként újra visszatért a pályára. A 133-szoros válogatott játékos az idei szezonban 25 mérkőzésen lépett pályára, és 47 alkalommal volt eredményes. A Fehérvár KC szombaton a megyei rivális Dunajvárosi Kohász KA ellen idegenben kezdi meg a rájátszást az 5.–8. helyért, természetesen Sitivel a soraiban.

– Nagyon nehéz meccs lesz, ahogy az összes többi! Az alapszakasz megmutatta már, hogy kifejezetten jó csapatokról van szó, elég egységes mezőny jött össze a középső házban. Fontos, hogy az ötödik helyről indulunk, mert ezt megtartva remélhetőleg nemzetközi kupaindulást is kiharcolhatunk, amivel összességében igazán szép idényt zárnánk. Már beszélgettünk is a jövőmről. Elkezdem a csapattal a következő évet, aztán majd meglátjuk, mi lesz pontosan… – nyilatkozta Siti Eszter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik