Sport

Visszapillantó: Élvezte a meccset

A sokszoros válogatott irányító Siti Esztert régen láttuk ennyire felszabadultan játszani, mint a DVSC-Fórum elleni találkozón.

– Kiválóan irányította a csapatot, és az első félidőben négy gólt is lőtt. Hogy érezte magát a pályán?

Nagyon jól! Mindig élvezi az ember, amikor megy a játék a csapatnak, gólokat szerzünk – ez nagyon jó érzés! Jól kezdtük a mérkőzést. Kielemeztük a Debrecen csapatát, kiválóan sikerült a felkészülés belőlük, védekezésünk nagyon jól működött, és támadásban is azt csináltuk, amit előzetesen megbeszéltünk. A csapat minden egyes tagja hozzájárult ehhez a győzelemhez.

– Mi volt a mérkőzés pozitívuma, és mi az, amin módosítani kell?

Maximálisan koncentráltak voltunk a mérkőzés kezdetén. Később viszont voltak üresjáratok, ezek nem férnek bele. Bár ez részben annak is következménye, hogy tényleg korán sikerült eldöntenünk a pontok sorsát. Ráadásul rengeteg kapufát is lőttünk.

– Már nagyon közeleg az alapszakasz vége, mit vár a hátralévő meccseken?

Még van matematikai esély a negyedik hely megszerzésére, így ez lehet a cél. Magunkra kell koncentrálnunk, a hozható meccseket hoznunk kell! A hasonló pontszámokkal álló csapatok még játszanak egymás ellen, így a magunk részéről kell hoznunk az elvárható eredményeket először, aztán majd kiderül, miként alakul a többi meccs…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik