Sport

Díjakat adott át a MOB

Fabianne-Rozsnyoi-Katalin(960x640).jpg (fábiánné rozsnyói katalin, )
Fabianne-Rozsnyoi-Katalin(960x640).jpg (fábiánné rozsnyói katalin, )

A sajtótájékoztatón adták át a MOB Média és a MOB Nők a sportban bizottság díjait.

A MOB és a Telekom közös sajtótájékoztatóján, amelynek a témája a Telekom szponzorációjának meghosszabbítása volt díjakat is adtak át.

Életműdíjat kapott Farkas József fotóriporter. MOB Média Nívódíjat vehetett át Bera Emese, a Kossuth Rádió szerkesztő-riportere, Gyuricza Róbert, az MTVA hírügynökségi sportszerkesztőségének vezetője, Vincze Attila, a Sport1 szerkesztője és Deák Zsigmond, a Magyar Nemzet újságírója. MOB Média Oklevél elismerést kapott Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport újságírója, Vobeczky Zoltán, az MTVA szerkesztő-riportere, Fejér Balázs, a Lánchíd Rádió szerkesztő-riportere, Horváth Mariann, az Eurosport kommentátora és Csiszár Jenő, a Class FM tanácsadója, műsorvezetője.

Szintén ezúttal adták át a MOB Nők a Sportban Bizottság díjait. A díjazottak: Fábiánné Rozsnyói Katalin kajak-kenu edző (Életműdíj), Szűcs Veronika, a londoni olimpia női ökölvívó tornájának egyik vezetőbírója (Éves Teljesítményért Díj), Krajnyák Zsuzsanna többszörös paralimpiai érmes, világbajnok kerekesszékes vívó (különdíj) és Rózsa Csilla világranglista-vezető golfozó (junior díj).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik