Sport

AKTIV: 3. forduló az Öreghegyen

Szoros küzdelmek jellemezték az ARAK AKTIV harmadik tavaszi állomását, a Kossuth Lajos Általános Iskolában.

Az öt gyakorlat: gát, távolba ugrások, kislabda hajítás, felugrások és a medicin labda lökés volt ezúttal a műsoron, melyekben több alkalommal is kiváló eredményeket értek el az induló csapatok.

Az évfolyamok növekvő sorrendben versenyeztek az április 13-i döntőbe jutásért.
Legelőször az AKTIV versenysorozatával most először találkozó elsősök álltak rajthoz. A “Villámok” (1/b) egyetlen ponttal győztek a “Tűzvillámok” (1/c) előtt.

A másodikosoknál nagy harc volt, az utolsó versenyszám előtt még hármas holtversenyben voltak a csapatok, így a végső sorrendről az medicin labda lökés döntött. Itt a 2/a “Királyok”, 2/b “Szuper B” és 2/c “Krokodilok” lett a sorrend, de mindhárom csapat megérdemelte volna a továbbjutást.

A harmadik évfolyamban a ”B” osztály magabiztosan nyert, egyetlen számban tudta megelőzni őket a 3/a váltója, a negyedikesek versenyében viszont az „A”-sok soros csatában tudták csak legyűrni a „B” osztály.

Az 5/c “Hurrikánok” csapata nevéhez méltan végigsöpört a pályán, pedig a “Gengszterek” (5/b), sőt a „Villámok” (5/a) sem hagyták magukat.

A hatodik évfolyamon az “Utolsó Kihívás” névre keresztelt „B” osztály szászázalékos teljesítménnyel robogott be a döntőbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik