Sport

Nadalnak a brazil salakon is megy

Rafael-Nadal(960x640)(1).jpg (rafael nadal, )
Rafael-Nadal(960x640)(1).jpg (rafael nadal, )

Rafael Nadal az argentin David Nalbandiannal az oldalán sikerrel vette a Brazíliában zajló tenisztorna páros versenyének első fordulóját.

A sokáig sérüléssel bajlódó mallorcai klasszis a múlt hetet a chilei salakon töltötte, és ugyan egyesben és párosban is elbukott a fináléban, legalább már játszik. Ezen a héten is kedvenc borításán ragadott ütőt, a helyszín pedig a Brazil Open, ahol még 2005-ben diadalmaskodott.

Ezúttal is indult szólóban és partnerrel egyaránt, először a párosok versenyében lépett pályára az argentin David Nalbandian oldalán. A magyar idő szerint szerda hajnalban megrendezett összecsapáson nem várt könnyű ellenfél a kettősre, ugyanis a spanyol Pablo Andujar, Guillermo Garcia-Lopez páros ellen kellett pályára lépniük, ám végül sikerrel vették az akadályt, és 6-3, 3-6, 11-9-re nyerni tudtak 79 perc alatt.

Rafael Nadal egyébként remek fogadtatásban részesült, a 9300 férőhelyes pályán felállva tapsolták meg, amikor bevonult. Csütörtökön mutatkozik be egyesben is, mint első kiemelt erőnyerő az első körben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik