Sport

Bravúros ARAK-os szereplés a mezei futó OB-n

Ismét nagyszerűen, előzetes elvárásokat felülmúlva szerepeltek e fehérvári atléták, akik ezúttal Szentendrén bizonyítottak.

Ideális környezetben,a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Skanzen – adott otthont a mezei futó Országos Bajnokságnak, ahol a fehérvári atléták egyéniben és csapatban is több dobogós helyet szereztek, ragyogó mérleggel zárva a megmérettetést. Összesen három arany, egy ezüst és egy bronzérem került így Fehérvárra.

Bajnoki címet szerzett egyéniben a junior fiúknál Matkó Csaba. A 13 éveseknél ezüstérmet szerzett Kocsis Zsombor, de Deák Mártonnal és Szépe Gergővel kiegészülve az ARAK 13 éves fiúcsapatával a dobogó legtetejére is felállhatott. Győzött a 14 éves lánycsapat is, a Ragó Nikolett, Stróbl Anita és Mészöly Flóra alkotta ARAK-os trió nem talált legyőzőre. Ragó Nikolett egyéniben ötödik, akárcsak Farkas Dárius az utánpótlás korúaknál. Ötödik érmüket, az egyetlen bronzot, Szabó Eszter, Jahola Dóra, Gál Boglár összetételű 15 éves lány csapat szerezte.
Negyedik helyen zárt a junior fiúk, hatodikon az ifjúsági fiúk, nyolcadikon a 15 éves fiúk csapata.

December 8-án ezen a helyszínen a mezei futó Európa Bajnokság kerül megrendezésre, ahol reményeink szerint a legjobb ARAK-os versenyzők szerephez juthatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik