Sport

Sikeresen zártak a szabadtéren

Az atlétikai szabadtéri versenyszezon utolsó pályabajnokságára került sor a hétvégén, ahol az ARAK versenyzői jó eredményeket értek el.

A Serdülő és Junior Ügyességi Csapatbajnokságon, négyfős csapatok versenyeztek gátfutásban, ugrásokban és dobásokban a jó átlagokért, a bajnoki érmekért.

A serdülőknél a távolugró csapatban a Szabó Dániel, Krecskó Ferenc, Pisch Milán és Klárik Bence összetételű csapat a legjobb eredményt ugrotta, így országos bajnokok lettek.

A serdülő 300 gátas csapatok közül a lányok és a fiúk is bronzérmet szereztek. A lányoknál Szabó Eszter, Jahola Dóra, Bagotai Zsanett, Ragó Nikolett szerepelt, a fiúknál Szabó Dániel, Krecskó Ferenc, Kovács Ádám, Révfalusi Csongor fért be a dobogós kvartettbe.

A junioroknál a 400 méteres fiú gátcsapat ezüstérmes lett. Kozics Patrik egyéni csúcsa, Bozsák Ádám, Pintér Mátyás és Hegedűs Ádám eredményével egészült ki, ami a dobogó középső fokát jelentette.

Negyedik lett a lány serdülő kalapácsvető, ötödik a lány távolugró, hatodik a diszkoszvető, és hetedik a junior nők távolugró csapata.

Az ősz elsősorban a mezei futóversenyeké, amelynek zárása a decemberi, szentendrei Mezeifutó Európa Bajnokság lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik