Sport

Greg Raymer sorozatban negyedik győzelmét aratta

Poker(960x640)(6).jpg (póker)
Poker(960x640)(6).jpg (póker)

Egyszerűen megállíthatatlannak bizonyult Greg Raymer az amerikai Heartland Poker Tour versenysorozat legutóbbi négy tornáján.

Ha a Barcelona négy meccset nyer sorozatban egymás után, akkor valószínűleg senki nem kapja fel a fejét, ha viszont egy pókerjátékos négy egymást követő versenyen győzedelmeskedik, az aligha nem egy másik bolygó szülöttje lehet. Ezt a tettet hajtotta most végre az amerikai Greg Raymer a Heartland Poker Touron, mellyel alighanem világrekordot döntött – írja a Poker.hu.

Kedden ért véget a Heartland Poker Tour (HPT) Indiana állam Belterra Casino Resortban rendezett újabb idei versenyállomása, a hatfős fináléba sorozatban negyedszer jutott be 2004 világbajnoka, Greg Raymer.

Az amerikai zsugás a három előző tornának döntőjében mindig a győzelemig menetelt, most viszont meglehetősen rosszul állt a szénája, ugyanis a legkevesebb zsetonnal rendelkezett a finálé kezdetén.

A helyzetén azonban mindössze egyetlen egy parti alatt változtatni tudott, rögtön az első leosztásban szerencséjének is köszönhetően A-2 lapokkal duplázott Iverson Snuffer A-Q kombinációja ellen.

Egy pókerversenyen nagyon sokat számít a szerencse, így senki nem dörgölheti Raymer orra alá, hogy csak ezért nyert, főleg úgy, hogy a duplázása után szinte esélyt sem adott ellenfeleinek, a párbajba pedig már hatalmas előnnyel jutott be.

Ott a szintén amerikai Jacob Bazeley várta, aki nem tudott faragni hátrányán, A-6 egyszínű lapokkal ment allin, Raymer A-Q-val megadott, és az A-7-3-5-7 közös boardnak köszönhetően jobb kísérővel nyerte meg a tornát.

Raymer sorozatban tehát negyedszer győzedelmeskedett a HPT sorozatban, Indianában nyerte viszont a legtöbb pénzt, 106 ezer dollárt vághatott zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik