Sport

Sousa: „Közös álmunk vált valóra”

Paulo Sousa  (Paulo Sousa )
Paulo Sousa  (Paulo Sousa )

Az Európa Liga selejtezőjében a Videoton FC KAA Gent ellen kivívott sikerének kulcsa a csapat egysége volt a fehérváriak szakvezetője szerint.

A találkozó után megtartott szokásos sajtótájékoztatón a hazaiak edzője érthetően visszafogottan, míg Paulo Sousa örömmel nyilatkozott, tudósított a fehérvári klub hivatalos honlapja.

Edzőszemmel:

–     A futballban az nyer, aki gólt rúg. Nekünk is voltak a mérkőzés elején helyzeteink, azonban egyet sem tudtunk berúgni. Fiatal és tehetséges csapat a miénk, de még nem állunk készen az európai porondra.  – Trond Sollied a KAA Gent vezetőedzője

– Megérdemelten jutottunk tovább, és nem csak azért, mert sokszor bevettük a Gent hálóját. Az elején ugyan nagyon nehéz perceket okozott nekünk a belga csapat, mi azonban elég erősek voltunk ahhoz, hogy kivárjuk, amíg eljön a mi időnk, a helyzeteinket pedig jól ki is használtuk. Nagyon egységes csapat a miénk, a játékosok hatalmas szívvel küzdenek mindig és pontosan tudják, hogy egy adott mérkőzés során, a nehezebb időszakokon hogy jussanak túl. A mai győzelem nem csak a Videoton FC, hanem az egész magyar labdarúgás számára nagyon fontos eredmény. – Paulo Sousa a Videoton FC vezetőedzője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik