Sport

Fegyveres támadás miatt rács mögött a kőkemény védő

aaron berry (aaron berry)
aaron berry (aaron berry)

A Detroit Lions védőjét, Aaron Berryt egy hónapon belül másodszor tartóztatták le, ezúttal fegyveres támadás elkövetésével gyanúsítják.

A Detroit Lions játékosai a holtszezonban sem pihennek, igaz, nem mindenki a sporttal foglalkozik. A harrisburgi rendőrség közleménye szerint Aaron Berryt fegyveres támadás miatt őrizetbe vették.

A detroiti védő három emberre fogott fegyvert Harrisburgben még szombat hajnalban, nem sokkal később pedig már kézre is kerítette őt a rendőrség. A történet úgy szól, hogy Berry bérelt autójának sofőrje kis híján nekitolatott három járókelőnek, amikor azok át akartak menni az úttesten. A cornerback erre feldühüdött, és fegyverrel a kézben hadonászni kezdett feléjük. Ezután a detroiti játékos elhagyta a helyszínt, azonban a sértetteknek sikerült azonosítaniuk őt.

“A fegyvert megtaláltuk. Azt nem tudni, hogy az ő tulajdona vagy sem, viszont a jármű, amiben a fegyver volt az ő nevéhez kapcsolódik” – adta hírül a harrisburgi rendőrség.

A Detroit játékosa nem először vétett a törvények ellen: egy hónap sem telt el legutóbbi szabadlábra helyezése óta. Akkor ittas vezetés miatt került be szintén a harrisburgi rendőrségre.

A klub hivatalos oldalán tette közzé reakcióját az üggyel kapcsolatban, ahol kifejtették, mélységesen csalódottak Berry miatt, vizsgálják az ügyet, és amint bővebb információik lesznek, értesíteni fognak minden szurkolót a fejleményekről.

A szeptemberben harmadik szezonját kezdő védő maga alatt vágja azt a bizonyos fát, ugyanis a Lions keretének egyik legtehetségesebb CB-je, ráadásul már az új idényben kezdő lehetne, azonban nem biztos, hogy ilyen magatartással igényt tartanak rá az ezüst-kékek.

Tetteivel Berry csatlakozott csapattársaihoz: Nick Fairley, Johnny Culbreath és Mikel Leshoure is követett már el bűncselekményt, Detroitban tehát nincs hiány a rosszfiúkból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik