Sport

Videó, amelyet két nap alatt 8 millióan láttak

Két nap alatt 8 millióan nézték meg a Ken Block autóversenyző videóját. A mozi kicsit hosszú (9 perc), de mégéri végignézni!

A legújabb vírusvideó receptje: végy három világmárkát, akik szorosan együttműködnek – DC, Ford, Monster -, egy versenyzőt a WRC mezőnyéből – Ken Block -, egy világszerte népszerű, őrült motorost – Travis Pastrana – és egy mindenki által ismert, ikonikus várost – San Fransisco. Az eredmény: egy újabb fantasztikus Ken Block-film!

Ken Block korábban az X Games versenyeken szerepelt kiemelkedően, az utóbbi években pedig a World Rally Championship (WRC) mezőnyében indul egy Ford Fiesta RS WRC-vel, kevésbé sikeresen, de mindeközben volt ideje megalapítani a DC Shoes ruházati vállalatot. Pastrana Block legjobb barátjainak egyike, nem mellesleg kilencszeres X Games-győztes.

Nem lehet véletlen hát, hogy a DC Shoes marketingstratégiájának sarkallatos pontja, hogy szinte minden adrenalinfokozó sportágban támogatnak versenyzőket és remekül használják ki az extrém együttműködésekben rejlő marketinglehetőségeket – a közösségi oldalak megszállására készített vírusvideókat. Látványos kampányaik közül is kiemelkednek a Ken Block-kal és Travis Pastranaval készült kisfilmek. Valószínűleg nem véletlen, hogy ezek a felvételek sikerülnek a leglátványosabbra és a költségvetésük is a legkiemelkedőbb.

Mindezek szellemében készült el Ken Block legújabb, ötödik vírusvideója, a Gymkhana FIVE Ultimate Urban Playground. A rövidfilm hétfőn került fel a világhálóra és rohamléptekkel kezdi ellepni a közösségi médiaoldalakat. E cikk születésekor már majd 8 millióan látták…

Íme az elképesztő videó!

Zseniális a helyszínválasztás, hiszen San Fransico városa amellett, hogy gyönyörű és világszerte ismert, tökéletes útviszonyokat biztosít Block számára egy kis belvárosi „autókázáshoz”. Külön élvezeti faktor, hogy nem tettek zenét a videó alá (leszámítva az utolsó néhány percet) és végig élvezhetjük a Ford Fiesta RS WRC hangját. Természetesen ebben a videóban is feltűnik néhány másodperc erejéig Pastrana, aki kivételesen (főleg magához képest) igen csak visszafogott. A kisfilm tán kicsit hosszú (9 perc) de megéri végigülni!!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik