Light

Ken Block ismét megőrül

Gymkhana Hollywoodban.

Szponzorai – Monster Energy, Ford, DC Shoes – egyszerűen imádják. Ha elkészül egy vele forgatott kisfilm, az a világ összes videómegosztóján egyértelmű és brutális siker.

Legutóbbi videója, melyet a világhírű filmgyártó, a Universal stúdióvárosában forgattak, mindössze a második napját tölti a YouTube-on, de már bőven a kétmilliós nézettség felett jár, és a plafon még nagyon-nagyon messze van.

Akiről itt regélünk, az Ken Block, Travis Pastrana egykori csapattársa – Travis hasonlóan nagy állat, időnként ejtőernyő nélkül ugrik több száz méter magasságból, hogy aztán menet közben dobják hozzá az ernyőt –, és amiről szólunk, az a Ken által elindított Gymkhana-széria legújabb darabja.

Versenyzőnknek annyira bejött a Gymkhana-buli egyébként, hogy szponzorait rábeszélte (ez kb. három másodpercig tarthatott), hogy hozzák létre a Gymkhana World Tour rendezvénysorozatot, melynek első állomása idén júliusban Bécsben volt. A szerény összejövetelről csak annyit, hogy Kenre és csapatára több mint 25 000 rajongó volt kíváncsi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik