Light

Az őrültek elfoglalják a mozikat

Ezt is megértük! Travis Pastrana és a Nitro Circus profi kaszkadőrei talán nyáron végre bemutatják egész estés filmjüket.

A Jackass idiótáinak legnagyobb riválisa az MTV-n kétségkívül mindig a hasonlóan elmebeteg csapat volt mind merészségben, mind népszerűségben. Ám míg előbbiek főként az értelmetlen, önpusztító, netán gusztustalan produkciókra, addig utóbbiak az extrém sportokra szakosodtak.

Ám hagyjuk a felesleges szócséplést, hiszen annyiszor zengtünk már ódákat Travisről és a többiekről, hogy a téma iránt fogékony érdeklődőknek bőven jut muníció az elmélyedéshez a témába vágó cikkeknél alant.

A mostani alkalom apropója, hogy Johnny Knoxville és a haveri köre után a dublőröket és a biztonsági hálót hírből sem ismerő megszállottak is a tévéképernyőkről a gyöngyvászonra költöznek, tegyük hozzá: megérdemelten.

A Red Bull szponzorálta srácok 3D-s filmjének utómunkálatai bár még mindig továbbhúzódnak, valamint a terjesztő még mindig nem állt elő a bemutató hivatalos időpontjával, a türelmetlenkedőknek most be kell érniük ezzel az előzetessel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik