Sport

Otthagyja a Jegesmedvéket a svéd edző

Greg Lindqvist egy kedvező ajánlat miatt távozik a Miskolci Jegesmedvék hokicsapatától.

Hétfőn eldőlt, hogy a következő szezonban nem Greg Lindqvist lesz a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője.

Egri István klubelnök és a svéd tréner hétfőn délelőtt tárgyalt egymással. Korábban abban egyeztek meg, hogy április végig döntést hoznak a jövőről, addig a klubvezetés a jövő évi költségvetés kialakításán dolgozik.

A találkozó azonban hamarabb létrejött, ugyanis Greg Lindqvist olyan ajánlatot kapott egy másik klubtól, amelyre most kellett válaszolnia. Ez természetesen azzal jár, hogy nem tud tovább várni a Miskolc ajánlatára.

“Sajnáljuk, hogy így döntött, de a jelenlegi helyzetben a klub vezetésének olyan megalapozott döntéseket kell hoznia, amely biztosítja a következő szezon sikeres megvalósítását. Greg eredményes munkát végzett Miskolcon, és ezt ezúton is köszönjük neki” – mondta Egri István.

“Nagyon szép és eredményes kilenc hónapot töltöttem Miskolcon. Szeretném megköszönni a klubvezetésnek, a csapatnak és persze a fantasztikus szurkolótábornak, hogy ilyen emlékezetes és sikeres szezont tudhatunk magunk mögött. Most ugyan elválnak útjaink, de mint a mondás tartja: Soha ne mond, hogy soha!” – hangzott Lindqvist búcsúüzenete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik