Sport

Egy edzésekkel teli hét

Konkoly Csaba egy hónapja dolgozik az Alcoa FKC csapatával, lassan összeszoknak, s nem utolsó sorban készülnek a korántsem könnyűnek ígérkező jövő hét meccseire.

Ez a hét munkával telt az Alcoa FKC játékosai számára, mivel a csapat csak a jövő héten lép pályára. Igaz, akkor kétszer is, előbb kedden este a Győri Audi-ETO KC vendégei lesznek, majd pénteken az ÉTV-Érdi VSE csapatát fogadják a Köfém csarnokban.

– Továbbra is nagyon szorgalmasan dolgoztak a lányok. Abban az értelemben készültünk a Győr ellen, hogy nekünk olyan taktikai megoldásokat kell végrehajtanunk, melyek nem csak erre a mérkőzésre szólnak, hanem mondhatni 70-80%-ban az előttünk álló feladatokra vonatkoznak. Azon a keddi meccsen jól lemérhető lesz a csapat taktikai, koncentrálási szintje, és igyekszünk majd felvenni a futóversenyt az Audi ETO-val. Betegségek, sérülések is nehezítették munkánkat, Németh Nóra bokája fordult ki még a múlt hét végén, pénteken edzett először száz százalékosan. Tricsuk Krista térdébe kellett porcregeneráló zselét tölteni, így ő a héten csak felső testre dolgozott, és mától biciklizett, így nagy valószínűséggel ki fogja hagyni a győri mérkőzést. A Debrecen elleni meccs után többen is betegeskedtek, főleg a kapusaink, de szerencsére már mindenki túl van ezen. – nyilatkozta a fehérváriak mestere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik