Sport

Megütött egy salzburgi játékost egy fehérvári drukker, keresik

A Sapa Fehérvár AV19-Salzburg mérkőzésen a pályára benyúlva megütött egy játékost egy hazai szurkoló. A klub keresi őt.

Kapcsolódó cikkek

Még az óesztendőben, szombaton játszott egymás ellen a Sapa Fehérvár AV19 és a Salzburg jégkorongcsapata. A mérkőzés 4-1-es osztrák sikert hozott, de akadt ott a sporton kívül más történet is. Egy magáról megfeledkezett szurkoló a plexi palánk felett oldalról benyúlva ököllel kétszer is megütötte az amúgy éppen bunyózó egyik vendégjátékost. Mentségére legyen mondva – kesztyűs kézzel…

A fehérvári jégkorongcsapat azóta minden lehetséges eszközzel igyekszik megtalálni a rendbontó személyt. A szurkoló felelőtlen tette a klubra kivetett súlyos büntetést eredményezhet – írja a csapat hivatalos weboldala. Meg nem erősített információk szerint a 3-10 ezer eurós pénzbüntetés biztosnak látszik, de az is elképzelhető, hogy büntetésből a soron következő hazai meccsről, vagy meccsekről kizárják a szurkolókat. Tekintettel a stabil 3000-es nézőszámra, ez további több milliós veszteség a klub számára.

A tettes kézrekerítése érdekében a klub a rendőrség segítségét is igénybe veszi, és számít szurkolóira is. Közreadták a jelenetről készült videófelvételt, illetve annak két képkockáját is.

Figyeld a képernyő tetejét, ott a benyúló és ütő kéz

Aki tud valamit az elkövetőről, az info@albavolanhockey.hu vagy a blanka@ariff.hu emailcímen oszthatja meg a klubbal az értesülését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik