Sport

Fehérváron nem ismernek lehetetlent

Ugyan a Sapa Fehérvár AV19 együttese sorozatban öt vereséget szenvedett el, Salzburgban és Bécsben is pontokat szereznének a hokisok.

Még 19 forduló van hátra az osztrák jégkorongliga, az EBEL alapszakaszából, a Sapa fehérvár jelenleg a tízcsapatos bajnokság utolsó helyén szerénykedik, három pont a hátránya az utolsó előtti Jesenice mögött, míg a rájátszást érő nyolcadik helytől négy egységgel maradnak el a koronázóvárosiak.

A kissé rövid cserepaddal rendelkező együttes kedden a Linz ellen kapott ki 6-3-ra, ez pedig sorozatban az ötödik zakója volt a brigádnak.

A Fejér Megyei Hírlapnak nyilatkozva Tokaji Viktor elárulta, természetesen nem elégedettek az utolsó pár összecsapás eredményével, ugyanakkor pontszerzésben bíznak Salzburgban, majd Bécsben. A rutinos bekk semmi akadályát nem látja annak, hogy kiharcolja a rájátszásba kerülést az Ördögök csapata, ugyanakkor leszögezte, nem szabad ajándék gólokat adni az ellenfeleknek.

Ezt a véleményt osztja Kovács Csaba is, az öttalálatos játékos (akinek nem volt szerencséje a legutóbbi találkozón, több ziccere is akadt, mégsem talált be) hozzátette, hogy ugyanakkor az emberhátrányos játékban bátrabb lett a Sapa, ami mindenképpen biztató.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik