Sport

Menesztették a Sapa Fehérvár vezetőedzőjét

Már nem Ulf Weinstock az osztrák jégkorong-bajnokságban szereplő Sapa Fehérvár AV19 szakmai vezetője.

“A Sapa Fehérvár AV19 jégkorong csapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól a svéd szakembert, Ulf Weinstock-ot, aki a nyáron vette át csapatunk szakmai munkájának irányítását” – olvasható a csapat weboldalán a közlemény.

– A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a várt teljesítményt nyújtotta, de a döntés nem azt jelenti, hogy a menedzsment egy személyben a vezetőedzőt teszi felelőssé a gyengébb teljesítményért – indokolta meg a vezetés döntését Ocskay Gábor szakosztály-igazgató.

“Szó sincs arról, hogy az edzőváltással felmentenénk azokat a játékosokat, akik meccsről meccsre rossz teljesítményt nyújtanak. Az első sorunkkal nincs gond, hiszen az még sohasem fordult elő, hogy a mi egyik támadótriónk lenne a bajnokság legeredményesebbje, s jelenleg ez a helyzet” – tette hozzá az MTI-nek adott nyilatkozatában Ocskay.

Ezzel egyidőben a menedzsment az átmeneti időszakra vezetőedzői megbízást adott Énekes Lajosnak, egyúttal megkezdte az új vezetőedző keresését – írja az albavolanhockey.hu oldal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik