Közélet

Az X-Faktorban szerepelt a békési ámokfutó fia

A fiatal összeomlott, amikor megtudta, hogy apja két embert megölt, kettőt pedig megsebesített.

Amint arról beszámoltunk, négy emberre lőtt rá egy vésztői férfi csütörtök délután Magyarbánhegyesen. Egy férfi és egy nő – a lövöldöző gyermekének nagymamája és a kislány anyjának élettársa – a helyszínen meghalt, ketten pedig – az édesanya és a nagyszülő élettársa – életveszélyes állapotban kerültek kórháza. Értük még küzdenek az orvosok.

A történtek hátterében szerelemféltés állhatott, a férfi ugyanis megtudta, hogy volt kedvese, kislányának anyja 4 hónapos terhes az új párjától. A férfi a gyerek szeme láttára rendezett vérfürdőt, majd a történtek után a kislányt a volt feleségévez vitte, és feladta magát a rendőrségen.

A Bors azt írja, az ámokfutó, első házasságából három fia született. A legnagyobb az X-Faktor 2011-es második szériájában bejutott a legjobb 24 énekes közé. Korábban játszott az Álom.net-ben, és a ValóVilág 4-be is pályázott.

A fiú apja a Bors szerint a csütörtöki gyilkosság előtt telefonált a legnagyobb gyermekének, és hívta, hogy tartson vele a magyarbánhegyesi házához. A fiatalnak azonban Budapestre kellett utaznia fogorvosi kezelésre. Később, mikor megtudta, apja mit tett, összeomlott. A Blikk úgy tudja, az apa azt szeretné, ha fia lenne a gyámja ötéves kislányának.

A gyilkos apát pénteken 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték. A fegyverét még keresik a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik