Közélet

Végignézte a lövöldözést a békési gyilkos lánya

Négy emberre lőtt rá egy férfi Magyarbánhegyesen. A Bors úgy tudja, hogy a volt anyósa és exe új szerelme halt meg, a nő életéért még küzdenek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, csütörtök este két embert agyonlőtt, kettőt megsebesített egy 47 éves vésztői férfi Magyarbánhegyesen. A beol. hu információi szerint a férfi számára kedvezőtlen ítélet született egy gyermekelhelyezési perben, ezért elégtételt vett párján és azokon, akiket a nő otthonában talált.

A Bors szerint helyiek úgy tudják, T. Lajos többször is azzal fenyegette meg kislánya családját, hogy mindenkit megöl, ha külföldre viszik a gyereket, ők pedig Németországba akartak költözni.

A Blikk arról ír, hogy falubeliek szerint szerelemféltés állhat a háttérben, hiszen T. Lajos megtudta, hogy volt kedvese 4 hónapos terhes az új párjától, Csabától, és ettől kattant be. A gyanúsított volt élettársa négy gyomorlövést kapott, életéért még küzdenek. A lap egy jogásztól úgy tudja, hogy: a gyerekelhelyezési per nem lehetett a mészárlás indítéka, mert még nem született döntés, szakértőre vártak.

“Belépett a házba, magához vette a kislányát, majd pisztollyal a kezében kifelé indult. Ezt azonban nem hagy­ta a család többi tag­ja, megpróbálták megakadályozni, hogy elvigye a kicsit. Rájuk gondolkozás nélkül tüzelt” – mondta a Borsnak a család egyik rokona a lövöldözésről.

A férfi tette után elhjatott, majd fél órával később feladta magát a Békéscsabai Rendőrkapitányságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik