Közélet

Családi dráma Magyarbánhegyesen, két halott

Két embert agyonlőtt, kettőt megsebesített egy 47 éves vésztői férfi, akit elfogtak a rendőrök.

A lövöldözés Magyarbánhegyesen történt – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t szerda késő délután. Vargáné Szombati Andrea elmondta, hogy a rendőrök elfogták a férfit, kihallgatása tart.

A beol. hu információi szerint a vésztői férfi számára kedvezőtlen ítélet született egy gyermekelhelyezési perben, ezért elégtételt vett párján és azokon, akiket a nő otthonában talált, majd a két kiskorú gyermeket magához vette.

Feladta magát

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra május 15-én, csütörtökön15 óra 25 perckor érkezett bejentés érkezett arról, hogy egy magyarbánhegyesi házból lövések zaja hallatszott – írja a beol.hu.


Fotó: MTI/Donka Ferenc

A gyilkosság után a rendőrség nagy erőkkel kezdte el keresni a tettest, lezárták a határátkelőhelyeket és értesítették a szomszédos megyéket is. Az utakon ellenőrző áteresztő pontokat állítottak fel, de a gyanúsított végül háromnegyed ötkor Békéscsabán feladta magát. Az ellenőrzőpontokra ezután már nem volt szükség, így a forgalmat nem akadályozza a nyomozás.

Négy lövés a gyomorba

A beol helyszíni tudósítása szerint az elkövető lelőtte volt élettársát, annak párját, valamint volt élettársa édesanyját és annak párját is.

A településen azt beszélik, hogy a gyanúsított volt élettársa terhes volt, ő négy gyomorlövést kapott. A másik sérültet a lábán lőtték meg. Ellentmondó információk vannak arról, kik haltak meg, de az biztos, hogy egy férfi és egy nő az áldozat.

A gyanúsított tette után berántotta 5 és fél éves gyermekét az autóba, s vele száguldott el a helyszínről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik