Közélet

Levágta férje péniszét, féltékenységből

A férfi azt hitte, felesége nincsen otthon, és felvitt magához egy nőt. Még aznap este férfiasságával fizetett a hűtlenségéért.

A feleséget nem lepte meg férje félrelépése, már évek óta gyanította, hogy a férfi házasságon kívüli szexszel szórakoztatja magát. Gyanúja végül tavaly májusban bizonyosodott be, amikor a Sanghaj városában lévő otthonukba egy nőt vitt fel a férfi, aki azt hitte, felesége nincsen otthon. A „másik nő” azonnal elrohant, amikor meglátta a feleséget.

A férj viszont már aznap azt gondolhatta, hogy felesége megbocsátott, hiszen a nő este jelezte, hogy ágyba bújna vele. A gyors megbocsátásra – és szexre – számító férfi azonban kénytelen volt nagyon hamar ráébredni arra, hogy felesége távol van attól, hogy elnézze neki a félrelépést. A nő ugyanis egy, a matrac alá rejtett ollót kapott elő, és levágta a férfi péniszét – írta a Shanghai Daily.

A Gu nevű férfit azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni férfiasságát. A Zhang nevű nőt nem zavarta volna, hogy egy pénisz nélküli férjjel kell leélnie az életét. „Anélkül nem tud házasságtörést elkövetni” – mondta el bírósági tárgyalásán a nő, közölve, hogy „inkább gondoskodom róla egész életében”, mint, hogy el kelljen tűrnie félrelépéseit.

Zhangot egy sanghaji bíróság végül három évig tartó börtönbüntetésre ítélte a péniszlevágásért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik