Poszt ITT

Hagyjuk már szegény Schobertet, hadd főzze ki a tésztáját!

Schobert Norbert, Magyarország első számú fitneszguruja. A cukrok ellensége, a szénhidrátok hatere, a kódok és az Update BFF-je. Akinek egyetlen bűne, hogy sikeres. Az irigy magyarnak semmi se jó. Csak ül a tévé előtt egy tál telített zsírral, glükózzal leöntve és pókhassal, lógó csöccsel ugat a Schobertnek, hogy te bukott rendőr, te.

Schobert nem tehet mást, védekezik. Nem a súlyokat emelgeti tovább, nem a sütőben cserélgeti az Update1-es kakaóscsigát, hanem gépel, élőzik, magyarázza a bizonyítványt.

Még a szabadsága alatt se lehet egy perc nyugta, nem tud leállni a reklámmal, a Facebook pedig ilyenkor kettészakad, egyik fele azt mondja, hogy

riszpekt, Norbi.

A többiek pedig üzenik, hogy panírozzanak otthon. Nekem mindegy, hogy teljes kiőrlésű liszttel, bio tojással és panko morzsával panírozol, csak a négy fal között csináld!

Egészen furcsa, hogy egy-egy Schobert-poszt mekkora népharagot vált ki, ilyenkor a föld alól bújnak elő a megrögzött Update-esek, összemérik erejüket az Antinorbikkal. A gyűlöletet talán csak Berki Krisztián tudná fokozni, aki történetesen éppen Schobertékkel nyaral. Nem kéne így kihúzni a gyufát, a hesteg milliomosmentor összeáll az Update-tel, abból csak baj lehet. Titokban kéne.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

De mi zavarja az embereket annyira Schobert Norbertben?

Most Berkit hagyjuk, az egy másik fejezet. Különben is, ő herét vasalt, van elég gondja. Schobert más tészta (hahahaha), a milliók, a pofátlan önreklám és a vérciki áltudományos agymenései mellett lefogyasztja az embereket. Ismerek valakit, aki ismer valakit, aki a Norbival dobott le 30 kilót. A magam részéről nem az édesítőszerekben, hanem az akaraterőben hiszek, de ki vagyok én, hogy kioktassak egy zsírkirályt. Fogyni nehéz, ha valakinek Schobert adja meg a kezdő lökést, csinálja. Nem ezzel okoz károkat.

Ha Berki Krisztiánt kihagyjuk, akkor most a citrom– és kokainügyet is hanyagoljuk, Schobert kapott már eleget a rákkutatásban elért eredményeiért.

A fitneszguru nehéz keresztje nem a magyar irigység, amit akkora előszeretettel emleget, hanem a magyarázkodás. 

Persze az sem segít sokat, hogy lefelezi a krumpliban a szénhidrátot, de inkább az a baja, hogy nem áll le. Ha elkezdett egy vitát, végig is viszi. Ha citromot kiállt, az orvosok meg áltudományoznak, akkor Schobert Szent-Györgyi Alberttel vág vissza.

Ha valaki meggyanúsítja, hogy nem főzette ki a tésztáját Olaszországban, akkor nem csak annyit ír vissza, hogy de, kifőzték, hanem hosszú videókban, és élő kísérletben bizonyítja az igazát. Megkérdőjelezhetetlenül kifőzet. Látod? Én vagyok én, te vagy te. Ki a hülye, én vagy te?

És bejön? Be. 

Lehet itt Update-ezni, de a szekér fut, az emberek eszik, aztán vagy lefogynak vagy nem. Ha valakinek a xilit vagy az eritrit segít, hát legyen. Bár a Nutelladiétától is szaladnak a kilók, de attól még nem leszel tőle egészségesebb.

Tartogassa mindenki a tárat a következő leleplező Schobert-áttörésre, orvosi sikerre, és hagyjuk tésztát főzni. Hadd vigye magával a panírt, és dobálja a Norbi-pötyit a koktélokba. Felőlem, ahogy az egyik kommentelő rávilágított, a csirkét is viheti magával a sarki vendéglőbe. Hátha levágják a két szép szeméért.

 

Kiemelt kép: MTI/Kallos Bea

Ajánlott videó

Olvasói sztorik