Szórakozás

Schobert Norbi állítja, bukott, de nem bukott rendőr

24.hu
24.hu

2017. 07. 20. 17:28

Schobert Norbi rendszeresen megkapja netes hozzászólásokban, hogy ő csak egy bukott rendőr. Az Update-atyja megelégelte ezt, és egy videóban terítette ki a lapjait rendőri pályafutásáról.

Mint elmondta, azért állt rendőrnek, mert nem volt pénze továbbtanulni, és a rendőrség továbbtanulást, kocsit és lakást ígért – igaz, ezekből semmi sem lett. Helyette a rendőrtisztin sok barátot és menő állást szerzett: kiképzési vezető, majd tanszékvezető lett a készenlétieknél. Ezreket képzett ki, több száz ember felett diszponált, és rendőri melója mellett edzéseket is tartott, amikkel állítólag dupla olyan jól keresett, mint a rendőrségnél.

Schobert azt is elmondta, hogy álmait akarta megvalósítani, ezért lépett ki annak idején.

Azt is megfejtette, hogy miért bukottrendőrözik le: utálják az emberek, mert sikeres.

Schobert Norbi életében egyébként tényleg volt bukás, de nem a rendőri karrierjében. A videóban elárulta, hogy ötödikes korában félévkor meghúzták oroszból, de év végére ötösre javított.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.