Poszt ITT

Vida Ildikó alatt előny az angol

Itt a nagy lehetőség. A pályázati feltételek elég kemények, de egy próbát talán megér.

NAVRA FELiCIÁN szívesen lenne informatikai szakreferens a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Informatikai Módszertani és Adatvagyon-gazdálkodási Főosztályán.

Mivel a mostani bizonytalanságok ellenére hosszabb távra tervez, elfogadhatónak tartja a határozatlan idejű szolgálati jogviszonyt, a teljes munkaidőt. Azt egy kicsit még emésztenie kell, mit is jelent pontosan, hogy feladata lenne a „szervezet szoftver architektúra standardizálási irányainak kialakítása”, de vélhetően ezt is megoldja.

A pályázati feltételek többségének (magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, képesítések…) megfelel, bár – mivel a fodrászától még soha nem kért számlát – kicsit tart a NAV Biztonsági Főosztálya által végzett biztonsági célú ellenőrzéstől.

NAVRA ugyanakkor bizakodó, mivel a pályázat elbírálásánál előnyt jelent, az „angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga, társalgási szintű nyelvtudás”. Abban is bízik, hogy ezzel házon belül is adhatna magánórákat, természetesen szigorúan lepapírozva.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik