Belföld

Vida miatt megszállhatják a NAV-irodákat

A kitiltási botrány egyetlen - eddig - biztosan ismert szereplőjének lemondása felől érdeklődnek majd a tiltakozók, minden lehetséges fórumon.

A korábbi, Vida Ildikó lemondását követelő tízezres tüntetés szervezői, köztük a volt LMP-s képviselő, Vágó Gábor legális polgári engedetlenségi akciót hirdettek meg Lemondott-e már Vida Ildikó? címmel.

Vágó Gábor egyébként a múlt héten már feltette ezt kérdést az adóhatóságnál, most erősítéssel térne vissza. „Célunk, hogy minél több embernek adjuk meg a lehetőséget, hogy kifejtse nemtetszését; miért nem vizsgálják ki a NAV korrupciógyanús ügyeit, és miért nem mondott még le Vida Ildikó” – mondta a VS.hu-nak a volt képviselő.

A szervezők azt kérik az akcióban részt vevőktől, hogy menjenek el szerdán a NAV ügyfélszolgálatára, húzzanak sorszámot, és kérdezzék meg az ügyintézőket, lemondott-e már Vida Ildikó, és érdeklődjenek a korrupciógyanús esetek kivizsgálásáról.

A NAV Dob utcai székházánál lesz a központi akció, de a felhívásban arra buzdítják a távol maradókat, hogy telefonon tegyék fel a kérdéseiket, illetve keressék fel a hozzájuk legközelebb lévő NAV-kirendeltséget e célból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik