Belföld

Vida angolul, Goodfriend magyarul beszél

A Hír TV nagyobb, hosszabb, vágatlan felvételt tett közzé A Találkozásról.

A csatorna szerdán leszedette azt a felvételt, mely azt örökítette meg, hogy a NAV elnöke előzetes bejelentkezés nélkül toppant oda a budapesti amerikai nagykövetség sétára induló ideiglenes ügyvivőjéhez, majd nyelvi korlátokba ütközött. Vida Ildikó azért ment a követségre, hogy betekintsen a korrupciós üggyel kapcsolatos dokumentumokba, mely miatt kitiltották az Egyesült Államokból.

A Hír TV a saját vágatlan felvételét továbbadta az ATV-nek, ahonnan tovaterjedt az interneten. A csatorna közölte, hogy a hírportálok engedély nélkül tették közzé a felvételt, ezért szerzői jogi eljárást is kezdeményeznek, viszont kitettek egy hosszabb felvételt.

Korábban a közvélemény szájára vette Vida Ildikót amiatt, hogy miután Goodfriend angolul szólt hozzá, azt felelte, nem érti, mit mond az ügyvivő és tolmácsot kért. Az újabb felvétel kicsit árnyalja a képet: a követség felé sétálva André Goodfriend magyarul kérdezi a NAV-elnököt, hogy „beszél angolul?”, mire Vida azt válaszolja, hogy „could we have s… interpreter, tolmácsot, nagyon, kicsit”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik