Poszt ITT

Elhallgatási botrány

Kedves közhíradósok, munkájuk megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük, hogy a mai napon mely híreket hallgattuk el.

Tisztelt Németh Balázs úr!

Örömmel hallottuk, hogy a Híradó műsorában kiokta elmondta értékes észrevételeit a hírportálok szakmai munkájával kapcsolatban. Ön tudatta a kedves nézőkkel, hogy a hírportálok szándékosan elhallgatják az országgal és a kormány tevékenységével kapcsolatos pozitív híreket.

További oknyomozó munkájuk megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük, hogy a mai napon többek között mely híreket hallgattuk el az Önök hírügynökségének (vagy várjunk csak, kié is?) kínálatából:

Magyar kórus is részese volt Penderecki békeoratóriuma brüsszeli bemutatójának.
A Hurok című film forgatása Mogyoródon.
Claudio Abbadót Svájcban helyezték örök nyugalomra.
Mexikó maja és azték műkincseket követel vissza a Bonhams aukciósháztól.
A Daimler növelte részesedését a Kamaz orosz járműgyártóban.

Mentségünkre szolgáljon, hogy a fenti – valóban közérdeklődésre számot tartó – hírek helyett beszámoltunk többek között a devizahitelek forintosításával kapcsolatos döntésről; Áder János Radnóti-megemlékezéséről, Ferenc pápa vasárnapi beszédéről, továbbá több anyagban is foglalkoztunk a berlini fal leomlásának 25. évfordulójával.

Szintén mentségünkre hozzuk fel, hogy – szemben Önökkel – a mi munkánk nem csak, hogy nincs közvetlen összeköttetésben egyetlen párt vagy politikus végbélnyílásával, de mi itt a Hír24-nél (és ezt még néhány olvasónk sem hiszi el!) abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy senki nem mondja meg nekünk, hogy kiről mit írhatunk, vagy hogy kiről mit kell írnunk. (Nézze csak, bebizonyítjuk: hülye kormány! Undorító Demokratikus Koalíció! Idióta KDNP! Látja? Ha látja, akkor nem húzta ki senki, akkor minden OK.)

Reméljük, hogy fenti összefoglalónk segíti az önök áldozatos munkáját, amely immár a portálok hírszolgáltatásának minőségellenőrzését is magában foglalja. Őszintén reméljük, hogy a jövőben is egy olyan televíziós stáb minősíti majd a munkánkat, amelynek adásaiban – többek között – kitakarták Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét; hamisított tudósítással trükköztek Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöldek frakciójának társelnöke sajtótájékoztatóján; nem számoltak be az ország egyik legismertebb színészének haláláról; és az adóhatóság tekintélyét és az egész országot érintő korrupciós ügy kirobbanásáról a 30 perces műsor 21. percében számoltak be, nem sokkal azután, hogy megemlítették: Szijjártó Péter sikeresen exportálja Japánba a mangalicahúst.

Mondjuk ki mi is: egyetértünk önökkel; nem lehet semmit elhallgatni!

És most már el lehet hallgatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik