Poszt ITT

El a kezekkel Orbán Ráheltől!

Az AlMa gratulál a kormányfő lányának, de…

Az Alternatív Magyarországért mások nevében is megköveti a miniszterelnök lányát. Az AlMa azt ugyan furcsállja, ha egy egyetem egy szakdolgozatot a szerző hozzájárulása nélkül pályáztat, de már nem nagyon. Az alakuló párt szakértői – másokkal ellentétben – elolvasták Orbán Ráhel szakdolgozatát. Úgy vélik: bár újszerűsége vitatható, elég alapos munka a könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatáról, versenyképességéről.

Ráhel árnyaltabban látja a világot édesapjánál, aki szerint egyszerűen „Magyarország jobban teljesít”, még Európánál is. Ő arról ír, milyen komoly feladat „versenyhátrányból versenyelőnyt kovácsolni”, még a Magyarországnál szerencsésebb helyzetben lévő országokban is – véli az Alternatív Magyarországért.

Az AlMa szerint a sajtófigyelem nem a gyermeknek, hanem az apának szól, aki miatt sok gyereknek nemhogy egy ilyen díjra, hanem arra sincs esélye, hogy az egyetemig eljusson. Ráhel számára inkább kényelmetlen lehet, hogy a jelenlegi kormányzat éppen az általa választott területet is a kicsit felesleges szakok közé sorolta, Orbán Viktor maga pedig – miközben másoknál a kétkezi munkát szorgalmazza –  őt egyetemre küldte.

Ennek a dolgozatnak semmi köze ahhoz a mutyista mentalitáshoz, amely a trafikbotrányt lengi körül. Orbán Ráhel megírt egy dolgozatot. Nem tehet arról, hogy a miniszterelnök lánya és arról sem, hogy a konzulens, a bíráló és díjátadó ugyanaz, aki édesapja sokadik beosztottja – tudatta az AlMa. Az Alternatív Magyarországért egyelőre nem akar a nyilvánosság elé állni, de ígérete szerint szakértői véleményét rendszeresen megosztja az FN24 olvasóival.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik