Poszt ITT

Bajnai Schmitt nyomában

Úgy tűnik, a volt kormányfőnek sem megy a helyesírás. Ő „30%-al" csökkentene, 30%-kal helyett. Kukacoskodik az AlMa.

Tegnap ráírt a Fidesz aláírásgyűjtő ívére Bajnai Gordon Gyulán, miután a Fidesz többször felszólította, támogassa a rezsicsökkentést. A volt kormányfő előzőleg  „hazugságnak” nevezte a kormány intézkedéseit, de tett egy választási ígéretet – amit az Együtt 2014 Facebook-oldalán meg is osztott. „Én 30%-al százalékkal csökkenteném és 10 ezer munkahelyet teremtenék lakásszigeteléssel” – írta Bajnai Gordon.

Forrás: Facebook / Együtt2014

Az Alternatív Magyarországért elismeri, ez csak baki, nem akkora szarvashiba, mint amit korábban a volt köztársasági elnök a hegyeshalmi Paprika Csárdának írt üdvözlő üzenetében. “Első álamfői látogatásom első álomásán. Köszönettel: Schmitt Pál, 2010. szept. 7.”

Az AlMa ugyanakkor ezt is árulkodó jelnek tartja. Az alakuló mozgalom felkarolná Ungvári Tamás író ötletét, hogy magyartanárokkal árasszák el a közéletet, ezért leendő kommunikációs központjába igazi írástudók jelentkezését várja. Az alakuló mozgalom szerint a kultúra, a tudomány telepedjen rá a politikára, ne fordítva. Az AlMa elfogadhatatlannak tartja, hogy miközben a baloldali média Schmitt Pál esetében minden vesszőhibát szóvá tett, Bajnai Gordonnál mélyen hallgat.

Az AlMa egyelőre nem akar a nyilvánosság elé állni, de ígérete szerint szakértői véleményét rendszeresen megosztja az FN24 olvasóival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik