Poszt ITT

Elkaszálták a Heti Hetest

Ezt állítólag a műsor múlt heti felvételén jelentette be Jáksó László. A show producere, Ónodi György szerint gazdasági és nem politikai döntés született.

Ezen a héten, a félezredik adással kerül képernyőre utoljára a Heti Hetes. A vasárnapi műsor pénteki felvételén Jáksó László bejelentette, hogy az 1999 szeptembere óta futó show már nem tér vissza a nyári szünet után – írja a Sorozatwiki. Az internetes lap úgy tudja, az utolsó előtti adásfelvételen a Heti Hetes szereplői rosszkedvűek voltak és ez a közönségre is átterjedt.


Kiszivárgott az utolsó adás egy része

Korábban már beszámoltunk a Heti Hetest fenyegető sötét fellegekről. A gazdasági nehézségeken túl, a nézettségi adatokból is sejtenilehetett, hogy baj van: a vasárnap későesti idősávban adásba kerülő TV2-ős,Hajdú Péteres Frizbi sorozatban elszívta ugyanis nézőket az RTL-es műsor elől. Még februárban megkerestük Ónodi Györgyöt, a Heti Hetes főszerkesztő-producerét, aki akkor azt mondta, a show nézettsége „nem dübörög annyira”.

Vasárnapi Blikk információi szerint is elbúcsúznak a „humor nagyágyúi” az eheti, az 500. adás után. Ónodi a lapnak így nyilatkozott: “Hivatalosan még nem mondták azt, hogy köszönjük, vége, de igen, én is úgy értesültem, hogy nincs tovább.” A producer szerint gazdasági és nem politikai döntés született.


Így indult – az első Heti Hetest még Csiszár Jenő vezette

A műsor elkaszálásának hírére aktivizálódó felháborodott netezők már el is indítottak egy facebookos rajongói oldalt a Heti Hetes megmentésére.

Kicsit német, nagyon magyar:
A Heti Hetes formátuma a német RTL csatorna 1996 és 2005 között futó 7 Tage – 7 Köpfe című műsorának kissé módosított változata, amelyben a résztvevők az adott hét aktuális érdekes híreire reagálnak. A műsor igazi elődje azonban mégis inkább a Rádiókabaré Kft. című havonta jelentkező rádióműsor volt, amelyben Verebes István, Déri János, Farkasházy Tivadar, Fábry Sándor és más, alkalmanként változó humorista reflektált az előző hónap közéleti eseményeire. (via Wikipedia)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik