Otthon

12 milliárd forintért árulja villáját Gattyán György

MTI/Vasvári Tamás
MTI/Vasvári Tamás

Gattyán György egy évvel azután, hogy 26,3 millió dollárért, akkor árfolyamon átszámítva körülbelül 7,8 milliárd forintért eladta mesés, 1800 négyzetméteres pazar kastélyát Beverly Hills-ben, most egy másik Los Angeles-i villáját is piacra dobta, írja a Dirt.

A 317 milliárd forintos vagyonával jelenleg a negyedik leggazdagabb magyarnak számító Gattyán 33 millió dollárt, megközelítőleg 12 milliárd forintot kér az ingatlanért, amiért kilenc évvel ezelőtt 24 millió dollárt fizetett Bruce Makowsky ingatlanfejlesztőnek. Előtte, 2001 és 2012 között Martin Lawrence színész élt a házban.

Az 1992-ben épült, neoklasszikus stílusú épületnek hét hálószobája van, és közel 1300 négyzetméteres. Tartozik hozzá egy különálló vendégház, ami jelenleg konditeremként funkcionál, valamint egy négy férőhelyes garázs is.

Ami a további luxuselemeket illeti, a kastélyban megtalálható egy játékszoba, egy borospince, egy moziszoba, a hatalmas telken pedig kialakítottak egy medencét spa részleggel, valamint egy teniszpályát is.

A villáról ide kattintva találsz fotókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik