Otthon

Találtak egy kiscicát a verandán, aztán észrevették, hogy az valójában nem is egy macska

Reddit / Doustin
Reddit / Doustin

Szokatlan vendéggel találta szemben magát egy New Hamshire-ben élő házaspár a napokban, írja a Newsweek.

Az elsőként a Redditen megosztott történet szerint a pár könnyed nyári sétájából ért haza, amikor megláttak egy macskát a verandán.

A Doustin felhasználónevű férfi arról számolt be, felesége azonnal ölbe akarta venni a legyengült állatot, hogy orvoshoz vigyék, az viszont láthatóan nem kívánt az emberek közelében lenni.

Nem adták fel, másodszor már étellel közelítettek felé. Csakhogy amikor meg akarták etetni, közelebbről már észrevették, hogy nem egy átlagos macskával van dolguk, hanem egy vörös hiúzzal.

Reddit / Doustin

Ezt követően megláttak benne egy kullancsot is, emiatt sürgetővé vált, hogy állatorvos lássa őt. Ezért felhívtak több állatmenhelyt is, de nem jártak sikerrel, úgyhogy bejelentették a rendőrségen az esetet.

Végül a hatóságoknak sikerült intézniük szakembereket, akik ellátták és gondozásba vették az elsőre macskának hitt kis hiúzt.

Az eset egyébként azért is szokatlan, mert a hiúzok rendkívül visszahúzódó állatok, a leggyakrabban láthatatlanok az emberek számára, ez a nemrég született példány viszont valószínűleg elkeveredhetett az anyjától.

Kapcsolódó
Jégkockát tesznek a macskákra a legújabb TikTok-trendben, de nem ajánlott kipróbálni otthon
Az embereknek szórakoztató, a cicáknak nem feltétlenül az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik