Otthon

Hazáig kergette a nőt és a kutyáját egy mosómedve, a térfigyelő kamera mindent rögzített

Egy orlandói nő a közeljövőben valószínűleg kétszer is meggondolja, hogy mikor viszi ki a kutyáját sétáltatni, miután egy mosómedve egészen az otthonukig kergette őket, írja a New York Post.

Nykeria Clark a napokban békésen sétált Jojo nevű kutyusával a közeli parkban, amikor a hazafele úton egy agresszív mosómedve nekik rontott.

A nő később közzétette a TikTokon a biztonsági kamera felvételét, amit eddig több mint tízmillióan láttak. Ezen az látszik, hogy ő és a Jojo névre hallgató házi kedvenc is teljes sebességgel menekül a támadójuk elől, aki olyannyira elszánt volt, hogy a házba is követte őket.

Pánik üzemmódba kapcsoltam, és gyorsan próbáltam valamit találni, amivel elriaszthatom. Kezembe vettem egy felmosót, ami láttán megijedt és elbújt a függönytartón

– emlékezett vissza az esetre Nykeria Clark.

Felhívott egy állatmenhelyt, de egy órába telt, amíg megérkezett a segítség. Ez idő alatt végig farkasszemet néztek a mosómedvével, ami továbbra is a függönytartóra kapaszkodva várta, hogy történjen valami.

A támadásnak végül szerencsés végkimenetele lett, a szakértők elvitték a mosómedvét, a kutya pedig még aznap kapott egy veszettség elleni oltást.

Mindenesetre az biztos, hogy a nő egy életen át emlékezni fog a nagy menekülésre.

@nykelovee Chased us in the house.. too bold I’m traumatized 😫 taking my baby to Vet Asap🥺 #MakeNightsEpic #CatchChobaniOatmilk #AmazonVirtualTryOn #foryou ♬ Oh No – Kreepa

Kapcsolódó
Jégkockát tesznek a macskákra a legújabb TikTok-trendben, de nem ajánlott kipróbálni otthon
Az embereknek szórakoztató, a cicáknak nem feltétlenül az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik