Otthon

Értelmezhetetlen helyen tűnt fel a WC egy ingatlanhirdetésben

Meghirdettek egy három hálószobás házat takaros kerttel, otthonos konyhával és kandallós nappalival Pennsylvaniában. Önmagában ez még nem is lenne érdekes, csakhogy a hirdetésben szereplő egyik fotón kikerekedett a felhasználók szeme, írja a Metro.

A képen egy WC látható, de nem a megszokott helyén, egy fürdőszobában, hanem az emeletre vezető lépcső kellős közepén.

Mivel ez az Egyesült Államokban sem egy új trend, a potenciális ingatlanvásárlók is eléggé meghökkenten vették tudomásul a WC furcsa elhelyezését. Márpedig a hirdetés szövegében az áll, hogy „a ház úgy eladó, ahogy van.”

Külön egyébként nem térnek ki arra, hogy miért pont a lépcsőn sikerült elhelyezni a WC-t. A kommentelők fantáziája viszont természetesen beindult, egyesek szerint építési hiba lehet, mások szerint szándékos húzás, míg valaki azt írta, valamilyen elvetemült kísérlet állhat a háttérben. Egy felhasználó egyébként a Redditen még arra is felhívta a figyelmet, hogy a WC-t sikerült a szőnyegen elhelyezni, ami szintén sajátos döntés.

Bár az igazság talán soha nem derül ki, az ingatlanügynökség mindent összevetve azt közölte, az ingatlan megéri azt a 420 ezer dollárt, amennyiért kínálják. Mindenesetre aki megvásárolja, alighanem rögtön egy jelentős átalakítással számolhat majd.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik