Otthon

Kikerekedett a szemünk ezt a fürdőszobát látva

Zillow
Zillow

Időről időre jelennek meg már-már döbbenetes hirdetések az egyik legjelentősebb amerikai ingatlanértékesítő portál, a Zillow felületén, amiket már külön Instagram-oldalon gyűjtenek a cég leglelkesebb követői.

A posztok között rendszeresen találni vicces és elborzasztó hirdetéseket is, de a napokban egy olyan ház került fel a platformra, amely bizonyos tekintetben minden eddiginél furcsább, írja a House Beautiful.

Egész pontosan egy 450 ezer dollárért piacra dobott, 1851-ben épült Milwaukee-i ingatlanról van szó, amelynek fürdőszobájában egymás mellett négy WC is található.

Zillow

A ház 70-80 évig parasztházként funkcionált, majd az 1920-as, 1930-as években amerikai cserkészlányok vehették birtokba azt.

Az ingatlan egyébként első ránézésre elég átlagosnak fest kívülről, pont olyan, mint egy megszokott családi ház, de képtelenség szó nélkül elmenni az egyik fürdőszobája mellett, ahol négy WC is van.

A House Beautiful szerint ez azért lehet így, mert a cserkészlányok sokszor nyolc-tizenkét fős csapatokban éltek együtt, és sokszor nehézséget okozott volna, ha ennyi főre csak egy WC jutna.

Más kérdés, hogy a hétköznapokban egy család számára ez mennyire életszerű megoldás a XXI. században.

Kapcsolódó
Érthetetlen szoba tűnt fel egy ingatlanhirdetésben
Amerikai konyháról már hallottunk, amerikai fürdőszobáról eddig még nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik