Otthon

Csak a fürdőszoba ér egymillió dollárt ebben a luxuslakásban

Privát medence, színház, belső üvegezett lift és játékszoba is van abban a floridai tetőtéri luxuslakásban, amelynek csak a legnagyobb fürdőszobája ér egymillió dollárt, átszámítva körülbelül 320 millió forintot, írja a Mansion Global.

A ONE Sotheby’s International Realty ingatlanközvetítő tájékoztatása szerint a 45 emeletes toronyházban mindössze 39 lakást alakítottak ki, így privátnak is mondható, hiszen a szomszédos, hasonló alapterületű épületekben 200 és 400 közötti az otthonok száma.

A most piacra dobott óceánra néző lakáshoz tartozik a legfelső három emelet. Összesen hat hálószoba tartozik hozzá, a 43. emeleten vannak a szórakoztató helységek és a vendégszoba, a 44. emeleten a hálószobák, a tetőtérről pedig tágas terasz nyílik.

A penthouse annyira új, hogy korábban senki nem élt még benne. Leírhatatlanul szép panoráma nyílik az óceánra, így a napfelkeltéket és a naplementéket is egyaránt meg lehet csodálni innen.

A lakás összesen 854 négyzetméteres, tehát nem nehéz elveszni sem benne.

A toronyháznak egyébként van külön saját könyvtára, jógastúdiója, fitneszterme, gyerekmegőrzője, strandrésze és még egy üzleti központja is, a privát borospincéről nem is beszélve.

Ahhoz, hogy valaki magáénak tudja a luxuslakást, 25.5 millió dollárt, azaz több mint 8 milliárd forintot kell fizetnie érte.

Képeket ide kattintva találsz róla. 

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik