Otthon

Annyira beleszerettek álmaik házába, hogy magukkal vitték a vízen át

Egy kanadai házaspár annyira beleszeretett a bérelt otthonába, hogy képes volt egy az egyben odébb helyezni azt, ráadásul mindezt úgy, hogy vízen is kellett úsztatni az épületet, írja az Independent.

Kirk Lovell és Daniele Penney meglepődött, amikor a főbérlők közölték velük, le akarják rombolni a 100 éves ingatlant, hogy egy teljesen újat építsenek fel a telken.

Miután hallottak a tervekről, megkeresték a tulajdonosokat és megvették tőlük a házat.

A nő azt mondja, számára ez jelentette mindig is az álomotthont, de képtelenség lett volna úton áttelepíteni a vezetékek miatt. Így egyetlen esélyük maradt: a házat át kellett úsztatni a közeli öblön a túloldalra egy másik telekre.

A szakemberek öt órán át dolgoztak rajta, hogy kiemeljék a földről az épületet, ami újabb három óra múlva érte el végső úti célját.

Mivel az út során rengeteg víz érte az ingatlant, meg kell várni, míg az teljesen kiszárad és a keletkezett károkat javítani szükséges. A pár ezzel együtt akár már év végén visszaköltözhet a házába, addig pedig egy lakókocsiban élnek a korábbi birtokon.

Kapcsolódó
Csodás kúria várja új lakóit a Cserhát lankáinak ölelésében
A külvilágtól elzárt birtok az erdő közepén, Magyarország egyik vadakkal legsűrűbben lakott erdejében akár vadászháznak is kitűnő választás lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik