Otthon

Csodás kúria várja új lakóit a Cserhát lankáinak ölelésében

youtube
youtube

A népviseletéről és folklórjáról híres, történelmi hagyományokkal rendelkező Buják Budapesttől 70 kilométerre, a Cserhát lábainál terül el. Ebben a csodálatos környezetben, a település külterületén, Keselyréten kínálnak eladásra most egy meseszép kúriát.

Ha a nyugalom szigetére vágyik, itt megtalálja! Az ingatlan a Cserhát szívében, érintetlen természeti környezetben 15 000 négyzetméteres bekerített területen fekszik, az épület teljesen felújított, 75 centiméter vastag terméskőből épült

– fogalmaznak ajánlatukban.

A verandás házban három szoba, konyha, előszoba, kamra, fürdőszoba és szauna található. Már ez is elegendő lenne a kíváncsiskodáshoz, ám hogy teljes legyen a kép, van még egy csalogató része az objektumnak.

A szaunából egy 150 négyzetméteres télikertbe jutunk, ahol automata öntözőrendszer, 15 méter hosszú, 42 köbméteres fűthető, csempe burkolatú vízforgatós medence kényezteti a lakókat

– írják.

Nem hiányzik a birtokról a melléképület, melyben aknás garázs, műhely és tároló helyiség is rendelkezésre áll, a kertben pedig fedett kocsi beálló, földbe vájt borospince és kerti bútorok is helyet kaptak.

A külvilágtól elzárt csodaszép birtok az erdő közepén, Magyarország egyik vadakkal legsűrűbben lakott erdejében áll, így akár vadászháznak is kitűnő választás lehet.

Ha mindezek bárki kíváncsiságát felkeltették, a birtokot és a kúriáról készített fotókat IDE KATTINTVA érdemes megtekinteni, miközben megtudhatjuk azt is, mennyiért kínálják eladásra az ingatlant.

Kapcsolódó
Titokzatos vevőé lett a világ legdrágább háza
14 hálószoba, bálterem, uszoda, lovarda egy botanikus kert közepén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik