Otthon

Luxusvillát vett Los Angelesben a világ egyik leghíresebb pornószínésznője

Gabe Ginsberg/Getty Images
Gabe Ginsberg/Getty Images

4.8 millió dollárért, átszámítva közel 1.4 milliárd forintért vett egy újépítésű villát Los Angeles egyik előkelő negyedében Riley Reid, a világ egyik legjobban fizetett és legismertebb pornószínésznője, írja a Dirt.

A 29 éves felnőttfilmes tinédzserként kezdte a karrierjét és elmondása szerint kevesebb mint ezer dollárt kapott egy-egy filmért. Azóta az iparágat teljesen felforgatta az OnlyFans indulása, a platformon ugyanis bárki feltölthet magáról szexuális tartalmat anélkül, hogy a produkciós irodáknak jutalékot kellene fizetnie azokért.

Reid ma az egyik legnépszerűbb modell az oldalon, és bár pontosan nem ismert, mennyit keres, a legtöbb követővel rendelkező felhasználók, köztük Trisha Paytas és Lana Rhoades havonta egymillió dollárt zsebel be csak innen.

Ugyan Riley Reid meggazdagodott, szexmunkásként számos problémával kellett szembenéznie. A családjával nem beszél, nehezen alakít ki kapcsolatokat másokkal és senkinek nem javasolja, hogy a felnőttfilmes iparban vállaljon munkát.

Mindenesetre úgy néz ki, van kiút a számára is, múlt hónapban ugyanis eljegyezte őt párja, Pasha Petkuns lett parkouros.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Riley Reid (@letrileylive) által megosztott bejegyzés

A most megvásárolt ingatlanba vélhetően már együtt költöznek be. A 360 négyzetméteres villa kívülről teljesen átlagosnak tűnik, de belülről már más a helyzet.

A hatalmas teraszról bámulatos kilátás nyílik a környező hegyekre és a városra is. A négy hálószobából az egyik egy lakosztály, amihez egy külön erkély és egy kandalló is tartozik.

Természetesen a háznak elmaradhatatlan kelléke a szabadtéri medence és a spa részleg sem, de egy vendégház is található a birtokon.

A luxust egyáltalán nem nélkülöző ingatlanról ide kattintva találsz fotókat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik